Vrouwen in Verbinding

De eerst(volgend)e stap begint bij jezelf

In de hectiek van alledag heb je de behoefte om stil te staan en de tijd en te nemen voor jezelf. Je wilt op een goede manier kunnen balanceren tussen werk en privé.
En ontdekken wie jij bent, als vrouw. Je wilt doen wat goed is voor jou. 

Vrouwengroep

Heb je behoefte om tijd en ruimte voor jezelf te nemen? Om stil te staan bij jezelf en te ervaren wie jij bent als vrouw? En te ontdekken en wat belangrijk is voor jou?
Samen met andere vrouwen?

Coaching

Heb je last van energieverlies, stress of burn-out? Weet je even niet meer wat belangrijk is voor jou? Ben je aan het balanceren tussen werk en privé?
Ben je het contact met jezelf kwijt?
Wil je 1-op-1 begeleiding?

Themadag

Wil je beter kunnen voelen? Jezelf nog beter leren kennen? Aan de hand van een thema het contact met jezelf ervaren, versterken en verdiepen?
Wil je een volgende stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling?

klanten

over hun First-step

 • Via Stichting Ruimhartig ben ik bij Janet Mulder terecht gekomen. Mijn vraag was ‘hoe kom ik dichter tot mezelf?’. Haar nuchtere, maar ook warme manier van werken is mij heel goed bevallen. Janet heeft mij o.a. met oefeningen uit het systemisch werken en NLP én met fijne gesprekken handvatten en ankers gegeven om te onthaasten en weer in het NU te komen. En vanuit het NU kan ik weer mooie rustige stappen richting de toekomst maken.

  Astrid Pulles
  Astrid Pulles
 • Ik heb Janet ervaren als een warm, lief persoon die heel goed kan luisteren, een spiegel voorhoudt en steun kan bieden. Ik heb het traject als zeer leerzaam, verhelderend, gezellig en bijzonder ervaren. Het heeft mij goede inzichten gegeven van waaruit ik mij verder wil gaan ontwikkelen. Ik zal iedereen die een coach zoekt Janet aanraden. Het voelde voor mij als een hele mooie en bijzondere reis.

  Karin
 • Mijn energie was op, mijn hoofd zat vol, ik kon geen prikkels verwerken en me niet concentreren. Keuzes maken lukte me niet en overal in mijn lijf zat spanning. janet heeft mij geholpen om van overleven naar leven te komen. Ze gaf me informatie over het proces wat ik doormaakte, hielp me met ordenen, stelde vragen en hield me een spiegel voor waardoor ik mij ergens aan kon vasthouden. Ik voelde me veilige en durfde kwetsbaar te zijn. Terugkijkend heb ik met de begeleiding van Janet de volgende stappen gezet: erkennen, toestaan om rust te nemen, genieten van wat ik doe, keuzes maken, loslaten, leren uitreiken (naar hulpbronnen) en ontspannen.

  A. V. docent
Contact opnemen

Ik ben even niet online op dit moment. Maar je kunt hier een e-mail sturen. Ik zal dan snel contact met je opnemen. Vriendelijke groet, Janet Mulder

Not readable? Change text. captcha txt